Cattery My Precious

Siamezen en Oosterse Kortharen

 Alwin en Janine van Hoeven

Nieuw-Schoonebeek (NL)

catterymyprecious@gmail.com

Dekkater

Op deze pagina vindt u alle informatie over onze dekkater. 

Safary is beschikbaar voor poezen met een passende stamboom en die in het bezit zijn van de benodigde gezondheidstesten.

Vraag vrijblijvend naar onze dekvoorwaarden.


De eerste kittens van Safary zijn ondertussen geboren. Safary draagt de verdunning van chocolat, hij heeft al een aantal mooie lilac kittens.


Okonor Safary OSH b

Safary komt uit de volgende combinatie:

Vader; EkstaSia's Motiylek (SIA n 21)

Moeder; Okonor Cressida (OSH j 24)

Hij is geboren op 19-08-2018 bij László Németh.Safary is getest op de volgende aandoeningen:

PRA N/N.

FeLV en FiV vrij.

Combinatietest genetische ziektes bij van Haeringen Laboratorium alle uitslagen Normaal.Safary is een vriendelijke havanna kater met een zacht karakter. Hij vindt het heerlijk om met je te knuffelen. Hij is lief voor de poezen, maar laat niet over zich heen lopen. Hij heeft een mooi slank en elegant lichaam. Hij is in het bezit van een prachtige lange zweepstaart. Onder zijn havanna kleur verbergt hij spots. 

Dekkaterverblijf


Wij hebben een ruim opgezet en verwarmd dekkater verblijf. In deze ruimte slaapt Safary 'snachts en vinden de dekkingen plaats. Zodra het lekker weer is gaan alle poezen hier een paar uur naartoe zodat ze lekker van de zon kunnen genieten in de aansluitende ren. Overdag is Safary gedurende de dag een aantal uur binnen bij ons en de poezen. Hij krijgt dan een speciaal broekje om voor het sproeien. Wij vinden het belangrijk dat hij genoeg aandacht van ons krijgt en sociaal contact kan hebben met onze poezen. 

Wij hebben een camera systeem in het katerverblijf. Wanneer u met u poes op dekking komt kunt u alles volgen via een app op uw telefoon.